WAAR DMF VOOR STAAT


5 redenen om DMF te kiezen als uw partner

1. DMF denkt met u mee!
DMF denkt met u mee. Heeft u een geweldige campagne bedacht maar weet u niet precies hoe de uitvoering op gebied van printen, drukken, verpakken en verzenden eruit moet komen te zien? DMF weet ervaring te combineren met innovatie en maakt voor u advies op maat. Bent u bezig met de ontwikkeling van een campagne of een product? Wij helpen u graag vanaf de conceptfase.

2. DMF, geen 9 tot 5 mentaliteit
Vandaag binnen, morgen al verwerkt? DMF heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. In overleg is erg veel mogelijk. Heeft u een spoedklusje of een probleempje? Bel ons en wij staan voor u klaar.

3. DMF, altijd tot uw dienst
Kwaliteit en goede service is waar DMF voor staat. Groningse nuchterheid, goede afspraken, duidelijke communicatie, altijd bereikbaar. Dat is wat wij voor onze opdrachtgevers zijn.

4. DMF, uitvoerder voor iedereen
Startende webwinkel of al jaren bezig? Grote actie of kleine campagne? DMF heeft geen minimum of maximum ordergrootte, wij helpen iedereen.

5. DMF, sinds 1993
Vanaf 1993 staat DMF dagelijks klaar om grote en kleine uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren. In al deze jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. De praktijk is de beste leerschool.