Over Ons


DMF B.V. is een full-service verzend- en verpakkingsbedrijf, gespecialiseerd in het verpakken en verzenden van ingewikkelde verzendingsvraagstukken en het opslaan, orderpicken en begeleiden van fulfillmentacties.

Sinds 1993 is DMF actief op het gebied van print, mail en fulfillment met als specialiteit het behandelen en handmatig verwerken en verpakken van ingewikkelde verpakkingsvraagstukken. Naar het gezegde ”slechts nieuwsgierigen zullen ontdekken” heeft DMF de afgelopen jaren haar expertise uitgebreid met een fulfillment en services tak. Met deze uitbreiding kan DMF haar serviceniveau hoog houden en haar opdrachtgevers optimaal tot dienst zijn. DMF draagt van A tot Z zorg voor het gehele proces, van inslag tot uiteindelijke distributie en nazorg.

Onze werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit, inzet, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Wij denken graag met u mee en adviseren vanuit onze ervaring. Daarnaast hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit en staat de kwaliteit van het eindproduct voorop.

De kernactiviteiten zijn onder te verdelen is drie divisies;
• DMF, Direct Mail
• DMF, Fulfillment
• DMF, Services

Wil u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.