Direct Mail


“Stilstand is achteruitgang” is het motto van DMF. Vanaf de oprichting in 1993 zijn wij ons blijven doorontwikkelen tot de specialist in het behandelen van complexe mailingsvraagstukken die wij nu zijn. Wij zijn op de hoogte van de trends op het gebied van direct mail en richten ons hierbij specifiek op het verpak- en verzendproces.

Het verzorgen van drukwerk of printwerk, het vouwen en het zorgvuldig verpakken, couverteren of een andere manier van handmatig verwerken en vervolgens het verzenden van grote en kleine acties is waar DMF goed in is. Daarnaast is het in goede banen leiden van de responseverwerking een taak die wij met veel precisie uitvoeren.

Wij helpen u graag door het geven van specialistisch advies bij elke fase binnen uw mailingproces. De kracht van DMF ligt bij de jarenlange ervaring en expertise van de vaste medewerkers. Zij denken van begin tot eind met u mee over uw (ingewikkelde) mailingsvraagstukken. Geen mailing is voor DMF te groot of te klein. Voor zowel eenmalig, tijdelijk als structureel uitbesteden van uw print-, vouw-, verpak-, en verzendwerk kunt u bij DMF terecht.