Fulfillment


Het verkopen of opslaan van producten op afstand is voor sommigen noodzaak, DMF maakt het een must. Wij zijn ons bewust van het belang van een goed beheer van niet alleen de fysieke goederenstroom, maar ook kennis van de informatiestromen van het gehele proces. DMF biedt voor elke klant een maatwerkoplossing.

Bent u op zoek naar een opslagplek voor uw centrale voorraad waar u dagelijks, wekelijks of maandelijks producten uit wilt verwerken? Of heeft u geregeld mailingen en zoekt u daarbij naar opslag voor uw briefpapier en enveloppen? Heeft u een webwinkel en wilt u het opslag- en verzendproces uit handen geven? Onze diensten gaan van het handhaven en bewaren van de voorraad tot het verwerken, verpakken en verzenden van goederen naar het door u gewenste adres. Bijvoorbeeld verschillende bedrijfslocaties, partners, klanten en relaties.

Door kennis, ervaren personeel en efficiënte werkwijzen, weten wij onze servicelevels hoog te houden. Uw wens is ons doel. Door goed contact, het maken van afspraken en het geven van advies, leveren wij totaaloplossingen op maat.