Web-fulfillment


Wilt u meer tijd besteden aan de voorkant van uw webwinkel in plaats van druk zijn met verpakken?
Heeft u de wens het fulfillmentproces efficiënter en goedkoper in te richten? Of groeit het aantal onlineverkopen dusdanig dat u onvoldoende capaciteit hebt voor het fulfillment-, order-, en verzendproces?

Uw eigen professional
DMF geeft graag een professionele invulling aan uw fulfillment processen. In samenwerking met uw bedrijf kunnen wij uw voorraad in de gaten houden en de bestellingen versturen. Dit voorkomt dat u gedwongen ‘nee’ moet verkopen en verhoogt uw serviceniveau. Wij staan voor een snelle totaalafhandeling van uw online verkopen, tegen een scherpe prijs.

Correcte en eerlijke werkwijze
Zorgvuldigheid staat centraal bij DMF. Kloppende adressen, het juiste product verpakken en een goede nacontrole behoren tot de standaardprocedure. DMF staat voor een correcte en voordelige verzending van de artikelen. Met alleen vaste opslagkosten en verder geen verplichting tot minimale verzendaantallen, willen wij eerlijk en transparant zijn. Zorgdragen voor uw producten vanaf de bestelling tot de verzending is onze specialiteit.

Aantrekkelijk voor groot en klein
Het uitbesteden van fulfillment is niet alleen voor grotere webwinkels aantrekkelijk. Ook kleinere webwinkels met een paar orders per week genieten voordelen. Door efficiënt en professioneel te handelen en gebruik te maken van voordelige inkoopregelingen van verpakkingsmaterialen en voordelige bulk verzendtarieven, weet DMF haar prijs eerlijk en laag te houden. Kleinere webwinkels kunnen zo goedkoper uit zijn dan wanneer zij zelf het fulfillment-, order-, en verzendproces intern uitvoeren.

Extra service
Naast het afhandelen van het fulfillmentproces, kan DMF ook het aanspreekpunt voor uw webwinkel. Kijk voor meer informatie onder telefoonservice.

Voordelen op een rijtje
• 99% foutloze zendingen
• Tijdsbesparing
• Alleen vaste opslagkosten, geen minimum verzendaantallen
• Hoge kwaliteit orderfulfillment
• Professioneel en correct voorraadbeheer
• Profiteren van voordelige verzendtarieven
• Voorraadbeheer, magazijn, orderpicking en verzending onder één dak.
• Besparen op uw logistieke kosten
• Printing on demand mogelijkheden beschikbaar

Overweegt u uw fulfillment uit te besteden? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen.