Handmatige verwerking


Heeft u een geweldig idee over een mailing, groot of klein, die niet machinaal verwerkt kan worden? Het handmatig verwerken van complexe mailingen is waar DMF mee groot is geworden. Wij zetten uw gedachten graag om in concrete tastbare resultaten. Geen mailing is voor ons te gek en voor alle wensen zoeken wij een gepaste oplossing.

Een greep uit de mogelijkheden

1. Samenstellen en vergaren van documenten
Ringbanden, presentatiemappen, portfolio’s of andere documenten of producten die samengesteld moeten worden. Wij printen, vergaren en maken uw order desgewenst verzendklaar.

2. Display’s
Het samenstellen en vullen van onder andere displays en tassen met de door u gewenste producten. Wij vullen, voegen samen, zetten op zoals u het in gedachten heeft. DMF weet hoe het is om te werken met breekbare producten of producten die in een speciale setting behandeld moeten worden. Voor gewone, maar ook juist voor de niet alledaagse opdrachten kunt u bij DMF terecht.

3. Stickeren/ plakken
Het plakken van stickers, etiketten of plaklabels doet DMF secuur en snel. Of het nu gaat om plakken op een enveloppe, verpakking of gadget. Verdere voorbeelden van mogelijkheden zijn het aanbrengen van plak- en vouwstroken met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape of klittenband.

4. Ompakken, herverpakken en conditioneren
Afhankelijk van uw wensen herverpakken en conditioneren wij uw producten. Het ompakken van bulk naar kleine verpakkingen doet DMF snel en nauwkeurig. Vervolgens is het mogelijk de nieuwe verpakking bijvoorbeeld te voorzien van een label, barcode of persoonlijke sticker. DMF is expert in het verwerken van breekbare producten of producten met afwijkende maten.

DMF ziet het als een uitdaging om elke gewenste mailing met succes en naar wens van de opdrachtgevers te voltooien. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw bewerkelijke mailing, of verzending, te bespreken en mogelijk te maken.